Halterbank online kopen

Wanneer je naar de sportschool gaat, dan zie je vaak dat er enorm veel bankjes staan. Deze zogenaamde bankjes heten halterbanken. Je kan een enorm groot aantal verschillende oefeningen doen op een fitnessbankje.

De meest voor de hand liggende oefeningen hebben allemaal betrekking op de borstspieren. Je kan perfect bankdrukken met een halterbank, maar ook dumbbell presses en flyes behoren tot de mogelijkheden. Een goede halterbank moet te stellen zijn naar meerdere hoeken. Zo is het erg prettig om incline en decline te bankdrukken. Een hoek van 20 tot 25 graden zorgt voor een grotere activiteit in de borstspieren.

Ook schouders zijn goed te trainen met een seated dumbbell press. En triceps en rug ook met een triceps kickback of een reverse pec deck flyes. Persoonlijk ben ik een groot fan van de welbekende fitnessbankjes door de enorme hoeveelheid oefeningen die je kan doen.

Zelfs je benen kunnen getraind worden met een halterbank. Wat dacht je van twee zware dumbbells, en vervolgens op- en af het bankje springen. Killing voor je benen, en bijzonder effectief.