Fietskleding kopen via Sport44.com

Fietsen is genieten. Lekker sportief in de buitenlucht je hoofd leeg maken. Nieuwe energie opdoen tijdens een ontspannende ontdekkingstocht. Voor optimaal fietsgenot draag je de juiste kleding, die past bij het seizoen. Een ruime keus aan fietskleding vind je bij Sport44.com. Fietsen is een sport voor iedereen. Daarom vind je bij Sport44.com kleding voor jong en oud, voor zoveel mannen als vrouwen. De fietsmode is verkrijgbaar in aantrekkelijke designs en kleuren. Daarnaast geeft de kleding een behaaglijk gevoel en biedt het lichaam bescherming.

Voor een optimale bescherming draag je functionele onderkleding, die het vocht reguleert. De onderkleding zit comfortabel om het lichaam, zodat het vocht van de huid weggetrokken wordt. Hierdoor blijft je huid droog en op temperatuur. Een fietsbroek en fietsshirt vormen de tweede laag kleding. Een fietsshirt zorgt voor warme en isolatie. De fietsbroek biedt het juiste comfort tijdens je fietstochten. De derde laag kleding kan bijvoorbeeld een fietsjack of bodywarmer zijn. Deze bovenkleding beschermt je tegen de weersomstandigheden, zoals regen, kou en wind. Geen overbodige luxe in ons land.

Naast deze kleding vind je bij Sport44.com alles om je fietsoutfit compleet te maken. Denk aan speciale handschoenen, fietsokken en been- en armwarmers. Ter bescherming van het hoofd kun je kiezen voor een cap, helmmuts of bandana.

Voor wielrenners heeft Sport44.com lichtgewicht fietsschoenen in het assortiment. Deze schoenen zorgen ervoor dat er zoveel mogelijk kracht overgebracht wordt naar de wielen. Fiets je in een team? Zoek bij Sport44.com mooie en functionele teamkleding uit om jullie teameenheid te versterken. Fietsen wordt een passie met fietskleding van Sport44.com!